Tips & Links

Activiteiten

Wandelen, trimmen, zwemmen, fietsen, tennissen, paardrijden, kanoen, zeilen, surfen etc, etc. Voor de kinderen is er o.a het hoge klimduin (op 300 meter van de bungalow), het vele zand en lekker ravotten in het bos (bos en zand direkt naast de bungalow). In Bergen en Alkmaar kunt u zwemmen in het overdekte zwembad of in het buitenbad. In de winter biedt Bergen u de mogelijkheid tot skien op de buitenkunstskibaan en in Alkmaar kunt u schaatsen op de buitenkunstijsbaan. Bij vorst heeft Schoorl een eigen natuurschaatsweide.

Fietsen kunt u huren in het centrum van het dorp. Het mooiste en langste mountainbikeparcours van Nederland is ook in de Schoorlse duinen gelegen.
Meer informatie over het mountainbiken, vindt u op: www.mtbverhuurschoorl.nl

Tips

De Berenkuil
De Berenkuil

is gelegen midden in bossen en aan de Schoorlse Zeeweg, halverwege Schoorl en Schoorl aan Zee. Ideaal voor een hapje en drankje onderweg naar het strand. De Berenkuil, de natuurlijke rustplaats voor uw tussenstop!

Bezoek website
Strandpaviljoen Struin
Strandpaviljoen Struin

is het gehele jaar een stoere plek waar de gast heen gaat voor een ultieme natuurbeleving in vier verschillende landschappen. Het is een startpunt voor mooie wandelingen en lange fietstochten door de duinen, over de dijk, langs het strand of in de polder.

Bezoek website
Recreatie NH
Recreatie Noord-Holland

Ons werkterrein is ontspanning in een groene omgeving. Ontspanning heeft echter voor iedereen een andere betekenis. Ontdek de vele mogelijkheden in Noord-Holland: wandelen, fietsen, zwemmen, roeien, kano varen, maar ook golfen, zeilen en duiken.

Bezoek website